Beveiliging Utrecht

Beveiliging Utrecht

Eagle Security® beveiliging en bewaking biedt het meest uitgebreide pakket aan diensten rondom beveiliging, ook in de regio Utrecht!
Door uw beveiliging aan de beveiligers van Eagle Security® beveiliging en bewaking uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen.
Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de beveiligers precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Evenementenbeveiliging in Utrecht

Evenementenbeveiliging in Utrecht is een belangrijk onderdeel om de veiligheid voor de bezoekers te waarborgen.
De evenementenbeveiliging van grote evenementen zoals festivals, feesten of beurzen wordt door Eagle Security verzorgt op verschillende vlakken om evenementen in en rondom Utrecht in goede banen te laten geleiden.
Meer informatie over evenementenbeveiliging

Toegangscontrole en hondenbeveiliging in Utrecht

De hondegeleiders van Eagle Security in Utrecht zijn gespecialiseerd in hondenbewaking en kunnen een belangrijke toegevoegde waarde zijn in de evenementenbeveiliging maar ook in de object- en bouwplaatsbeveiliging. De bewakingshonden zijn speciaal getraind en erkend als beveilingshonden.

Objectbeveiliging in Utrecht

Objectbeveiliging of pandbeveiliging kan in Utrecht op verschillende manieren toegepast en uitgevoerd worden. Objectbeveiliging kan ook ingezet worden voor afsluitrondes, controlerondes, brandrondes, openingsrondes; de zogenoemde brand / sluit rondes.
Meer informatie over objectbeveiliging

Persoonsbeveiliging in Utrecht

Persoonsbeveiliging is een onderdeel in de beveiliging dat door de verharding van de samenleving de afgelopen jaar steeds veelvuldiger voorkomt.
Voor persoonsbeveiliging in Utrecht worden beveiligingsmedewerkers ingezet die zowel opvallend als onopvallend aanwezig kunnen zijn en veel al ervaring hebben vanuit het leger of justitie.

Een veelvuldige gebruikscombinatie bij persoonsbeveiliging is het gebruik van een privé chauffeur. De inzet van chauffeursdiensten in de persoonsbeveiliging kan een belangrijk onderdeel zijn.
Meer informatie over onze chauffeursdiensten

Overige beveiligingsdiensten in Utrecht

winkel_1Daarnaast kunt u bij Eagle Security® beveiliging en bewaking ook terecht voor onder meer de volgende beveiligingsdiensten: