Bedrijfsbeveiliging Klijndijk

Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

 

Bedrijfsbeveiliging Klijndijk

 

Welkom bij Eagle Security, Specialist in onder andere: bedrijfsbeveiliging

Eagle Security Beveiliging en Bewaking is een nationaal en internationaal opererend Beveiligingsorganisatie gevestigd in Nederland en België.

Wij ontwerpen op maat gemaakte beveiligingsoplossingen en implementeren deze op succesvolle wijze. Op het brede gebied van bedrijfsbeveiliging ondersteunen en adviseren wij onze cliënten.

  • Al sinds 2006 zijn wij een betrouwbare veiligheidspartner.

Eagle Security verleent een diversiteit aan beveiligingsdiensten in de particuliere beveiligingsbranche zoals in de vorm van Mobiele Surveillance, Objectbeveiliging, Evenementenbeveiliging, Hondenbewaking maar ook Beveiligingsadvies, Bouwbewaking, Aansluitingen meldkamer en Installaties.

Wij beschikken over het Keurmerk van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Dat garandeert een aantoonbaar uitstekende kwaliteit voor onze klanten. Eagle is bovendien een erkend leerbedrijf volgens de richtlijnen van de ECABO; zo weet u zeker dat wij over de laatste kennis in ons vakgebied beschikken.

Onze Beveiliging en Bewaking diensten in Klijndijk:

Meer weten wat wij met Bedrijfsbeveiliging in Klijndijk voor u kunnen doen? U kunt ons bereiken op +31(0)85 273 3244 of info@eagle-security.nl  of bezoek ons op Beersdalweg 93, 6412 PE Heerlen

Bedrijfsbeveiliging Klijndijk, onze Service Uw Veiligheid!