Alarmopvolging Venlo

Alarmopvolging Venlo

Eagle Security® beveiliging en bewaking levert ook in Venlo alarmopvolging. Als u uw pand verlaat schakelt u het alarmsysteem in.
Een ergernis voor uzelf alsook voor anderen is, wanneer u onnodig wordt weggeroepen voor een alarmopvolging. Naast het ongemak brengt het ook risico’s met zich mee.
Om dat te voorkomen, staat Eagle Security® beveiliging en bewaking altijd voor u klaar.

 

Alarmopvolging vereist snelle actie!

Wanneer er een alarm binnenkomt bij onze alarmcentrale geeft de centralist deze melding voor de alarmopvolging door aan de surveillant op uw route. Als de surveillant ter plaatse is, onderzoekt hij de oorzaak van het alarm. Hij loopt daarbij eerst een ronde om uw pand om te controleren of er eventuele sporen van schade of inbraak zichtbaar zijn. De surveillant handelt naar zijn bevindingen de procedure verder af.

Wanneer er daadwerkelijk sprake is van een inbraak, stelt de surveillant de sporen veilig en zorgt onze surveillant direct voor noodvoorzieningen. Onze meldkamer schakelt direct de politie in. De eventuele kosten van reparatie worden in bijna alle gevallen door de verzekeraar vergoed.
alarmopvolging
Indien u dit wenst, krijgt u ook een melding van onze meldkamer. Dit soort afspraken worden vooraf vastgesteld in een actieplan. Het afhandelen van de alarmopvolging gebeurt dus altijd precies volgens de instructies die vooraf zijn overeengekomen.

De surveillant maakt achteraf een rapport van de alarmopvolging, met daarin alle details over het incident en hoe we het hebben afgehandeld.
 

Voordelen van alarmopvolging

 • Wij reageren 24 uur per dag, 7 dagen per week op elk alarm.
 • De alarmopvolging gebeurt op een deskundige en efficiënte manier.
 • Uw medewerkers lopen zelf géén risico.
 • U geeft zelf aan hoe de alarmopvolging moet verlopen en wanneer u op de hoogte gesteld wilt worden.
 • Om vervolgschade te voorkomen wordt bij schade onmiddellijk gezorgd voor een noodreparatie.
 •  
  Meer weten wat wij met Alarmopvolging in Venlo voor u kunnen doen?
  U kunt ons bereiken op +31(0)85 273 3244 of info@eagle-security.nl

  Alarmopvolging Venlo, onze Service Uw Veiligheid!