Alarmopvolging particulieren

Alarmopvolging Particulieren

 

Bij een goede beveiligingsinstallatie hoort directe alarmopvolging!
Onze alarm response centrale waarschuwt direct na ontvangst van het alarm de mobiele surveillant. Vanwege onze uitstekende dekking en zeer goede bekendheid met onze regio’s vinden we feilloos de weg en wordt ieder alarm op elk moment van de dag of nacht adequaat en met een korte responstijd opgevolgd. Hierdoor sluiten we zoveel mogelijk risico’s uit voor uw woning of gezin.

De medewerkers van Eagle Security zijn er op gericht incidenten en calamiteiten te voorkomen. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan kunt u rekenen op het vakmanschap van onze mensen om de schade tot een minimum te beperken. Bij calamiteiten beschikken wij natuurlijk over directe alarmlijnen met politie, brandweer, ambulance- en andere hulpdiensten.

Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar surveilleren onze surveillanceauto’s in ons werkgebied

Eagle Security verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat Eagle Security de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Voordelen van Alarmopvolging
  • Wij reageren 24 uur per dag, 7 dagen per week op elk alarm.
  • De Alarmopvolging gebeurt op een deskundige en efficiënte manier.
  • U en uw familie lopen zelf géén risico.
  • U geeft zelf aan hoe de Alarmopvolging moet verlopen en wanneer u op de hoogte gesteld wilt worden.
  • Om vervolgschade te voorkomen wordt bij schade onmiddellijk gezorgd voor een noodreparatie.

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 085-273 3244

in verbinding met onze eigen Alarm Response Center (ARC). +31(0)85 273 3244