Mobiele Particulieren

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance in Sittard van Eagle Security® beveiliging en bewaking!
De mobiele surveillance in Oss is verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle & begeleiding en collectieve surveillance.
Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van Eagle Security® beveiliging en bewaking uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen.
Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Mogelijkheden Mobiele surveillance

wagenpark_EagleSteeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Het doel van de mobiele surveillance is het voorkomen en terug dringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel.
Zo verzorgt de mobiele surveillant onder meer open- en sluitrondes van uw bedrijfspand en eventueel aanvullende controlerondes. Daarnaast wordt mobiele surveillance vaak ingezet voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen of in woonwijken.

Uw alarminstallatie maakt melding van een ongewone situatie. Een van de centralisten van de Alarmcentrale schakelt direct de mobiele surveillant in om het alarm persoonlijk te verifiëren. De surveillant controleert zowel de binnen- als buitenkant van uw pand. Uiteraard neemt de surveillant wanneer dit nodig is, contact op met hulpverleners of de politie.
Al uw alarmmeldingen komen bij de surveillanten terecht. Deze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week actief en altijd snel ter plaatse.

Het Ronde Controle Systeem

Eagle Security Beveiliging en Bewaking maakt gebruik van het ronde controle systeem.
Tijdens het rijden of lopen van controleronden maakt Eagle Security® beveiliging en bewaking gebruik van het ronde controlesysteem. Dit systeem is op dit moment het meest effectieve systeem wat op de beveiligingsmarkt te vinden is. Het is absoluut niet beïnvloedbaar en geeft een exacte registratie weer van de gelopen en gereden rondes.

Per medewerker wordt de ronde geregistreerd, zodat altijd achteraf de persoon zelf aangesproken kan worden op eventuele afwijkingen. Wij plaatsen op uw locatie op diverse strategische punten zogenaamde controle buttons, die de beambte met een elektronische leespen aan moet tikken. De klant kan er voor kiezen om wekelijks of maandelijks een uitdraai van de rondes te krijgen. De uitdraai kan geprint, per fax of per mail naar de klant gestuurd worden.

Dit systeem is niet alleen bedoeld om de beambte te controleren, maar is tevens een goed hulpmiddel wanneer een klant het idee heeft dat de beambte niet vaak genoeg langs een bepaald punt komt. Met een uitdraai kunnen dan discussies voorkomen worden omdat dit systeem precies aangeeft wanneer en hoe vaak de beambte daar is geweest.

Welke mogelijkheden biedt mobiele surveillance in combinatie met het ronde controle systeem voor u?

  • Brand & Sluitronde
  • Openingsronde
  • Controleronden
  • Suitbegeleiding
  • Alarmopvolging
  • Keyholding / Sleutelbeheer
  • Persoonlijke alarmverificatie en professionele alarmopvolging
  • Collectieve mobiele surveillance

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak: bel (085) 273 32 44 of mail naar info@eagle-security.nl