Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaats beveiliging - Bouwbeveiliging van Eagle Security

Bouwplaats beveiliging – Bouwbeveiliging

Bouwbewaking / Bouwplaats beveiliging wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen. Naast de financiële gevolgen van ontvreemde materialen, gereedschappen en stroomkabels, is ook de optredende vertraging hierdoor een steeds groter wordende kostenpost. Eagle Security® beveiliging en bewaking is de oplossing om de controle over uw bouwplaats te behouden.

Vandalisme, diefstal, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. De jaarlijkse schade loopt in de miljoenen. Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat deze vorm van criminaliteit alleen maar toeneemt. Op momenten dat er geen personeel van het bouwbedrijf aanwezig is loopt men het risico slachtoffer te worden van bovenstaande delicten.

Bouwplaatsbeveiliging van Eagle Security.

Eagle Security® beveiliging en bewaking zorgt voor de oplossing: Bouwbeveiliging – Bouwbewaking – Bouwplaatsbeveiliging.
Onze beveiligingsbeambte bewaakt het bouwterrein en loopt controlerondes tijdens zijn hele dienst. Indien gewenst kunnen we ook zorgen voor een beambte met diensthond. De bevindingen worden genoteerd in een rapport.

Vindt u bewaking tijdens de gehele nacht niet nodig dan bieden wij ook de mogelijkheid om onze met onze EagleWatch camermast de volledige controle over uw locatie te behouden.
Deze slimme cameratechniek zorgt voor 100% betrouwbare beveiliging tegen indringers en vandalen. En dat zonder bijkomende kosten voor valse alarmen! De unieke cameramast met opvallende uitstraling werkt tevens preventief. En is kostenbesparend in combinatie met mobiele surveillance.

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.offerte-aanvraag