Beveiligingsdiensten

EAGLE SECURITY :: HET BEDRIJF DAT BODYCAMS INZET BIJ BEVEILIGINGS OPDRACHTEN

 

De beveiligingsdiensten van Eagle Security beveiliging en bewaking bieden ondersteuning op het brede terrein van beveiliging en facilitaire dienstverlening.
Het “One Stop Shopping Model” vormt hiervoor de basis: verschillende diensten ondergebracht bij één overkoepelende organisatie.

Dankzij onze ruime ervaring en kennis realiseren we oplossingen op maat met een hoog niveau van gastvrijheid. Onze aanpak is praktisch, vernieuwend en resultaatgericht. Iedere dag halen onze mensen het beste uit zichzelf om onze opdrachtgevers alle zorgen uit handen te nemen.

Eagle Security beveiliging en bewaking is een beveiligingsorganisatie met ruim 25 jaar ervaring, die iedere vorm van Beveiligingsdiensten graag voor haar rekening neemt. Waarbij u kunt denken aan bedrijfsbeveiliging, evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging en objectbeveiliging, en van receptie- en portiersdiensten tot bouwplaats-beveiliging. Daarmee bieden wij een Totaal Security Concept.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om iedere opdracht tot een succes te brengen. Met ons als uw partner kiest u voor zekerheid!

 

Interesse in onze aanpak? Neem dan contact met ons op phone-support 085-273 3244.

Boek hier een contact verzoek.offerte-aanvraag